Assassin’s Creed Valhalla Dosya Boyutu ve İlk Gün Yamasının Detayları Belli Oldu - AETech

Assassin’s Creed Valhalla Dosya Boyutu ve İlk Gün Yamasının Detayları Belli Oldu

     Ubisoft önümüzdeki hafta oyuncuların beğenisine sunacağı Assassin's Creed Valhalla'nın ilk düzeltme yamasını önümüzdeki günlerde yayınlayacak. Güncelleme kapsamında performans iyileştirmeleri ve hata gidermeleri, yerelleştirilmiş ses paketleri ve Codex oyuna eklenecek


Ubisoft, klasikleşmiş oyun serisi Assassin's Creed'in en son çıkacak oyunu Valhallayı bu yılın başında duyurmuştu. Antik Mısır, Fransız Devrimi, İngiltere, Antik Roma, 1500'lü yılların İstanbul'u gibi  zaman ve mekanlarda geçen oyun bu kez de Viking döneminde geçiyor.

Serinin yeni nesil konsolara da gelecek yeni nesil oyunu önümüzdeki hafta oyuncuların beğenisine sunulacak. Bunun öncesinde firma, oyunun ilk gün yamasındaki yenilikleri paylaştı. Serinin 12. oyunu Valhalla diğer yeni nesil AAA oyunların aksine 45gb'lık makul bir dosya boyutunda bizlere sunulacak.

İlk gün yaması ile oyunda bazı hatalar giderilecek, performans, optimizasyon iyileştirmeleri yapılacak. Yerelleştirilmiş ses paketleri ve Codex(Animus Database) oyunda yerini bulacak.


Assassin's Creed Valhalla güncelleme notları:


♦ Oyun İyileştirmeleri 

  • Oyunun dengelenmesi için ince ayar yapıldı.
  • Görevle ilgili çeşitli sıkıntılar ele alındı.
  • Gelişmiş performans ve kararlılık.
  • Çeşitli hata düzeltmeleri.

♦ İçerik 

  • Ek yerelleştirilmiş ses paketleri eklendi. Kullanılabilirlik bölgeye göre farklılık gösterir.
  • Codex: Sevilen Animus Database'in Assassin’s Creed Valhalla'yla birlikte "Codex" olarak geri döneceğini açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Codex'in iki bölümü vardır: Veri tabanı ve Öğreticiler (Database & Tutorials).

♦ Veri Tabanı 

  • Veri tabanı, dünya ve insanları hakkında bilgi sağlar.

♦ Öğreticiler

  • Öğreticiler, şimdiye kadar öğrendiğiniz her şey hakkında iç görüler sağlar.





Assassin’s Creed Valhalla; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Google Stadia platformları için 10 Kasım 2020 tarihinde oynanabilir olacak.


Post a Comment

0 Comments